Nieuwe Buyl

 Waar je  stilte nog hoort en het donker kunt zien

Wilt u een seizoen lang genieten?

Naast het natuurkampeerterrein heeft Nieuwe Buyl een perceel met tien 'vaste' plaatsen. Deze ruime en groene plaatsen zijn te huur voor voor een heel seizoen of voor een jaar. Zo bent u altijd verzekerd van een mooie plek en kunt u uw kampeermiddel gedurende het seizoen gewoon laten staan. U kunt kamperen tussen 1 april en 1 november. Bij een jaarplaats kan de caravan in de winter blijven staan. 

De vaste plekken bieden veel privacy door de grootte van de percelen en de afscheidingen door struiken en bomen. Voor de natuurliefhebber is het ook hier genieten van het groen, van de stilte en van de vele vogels en vlinders. 

Uw eigen stekkie

Gaat u voor een seizoens- of jaarplaats dan kunt u (met inachtneming van onze huisregels) uw plek inrichten met bijvoorbeeld een terrasje of een tuintje. Een groot deel van onze buitenleven-liefhebbers geniet van de mogelijkheid om op hun stekkie te (moes)tuinieren. Per plek kan één schuurtje worden neergezet voor bijvoorbeeld tuinmeubels of tuingereedschap. 

Comfortabel en groen

Elke vaste plaats heeft een aansluiting op de waterleiding en is voorzien van afvoer (riolering).  Stroom- en waterverbruik zijn af te lezen via een  meter. Zo stimuleren wij bewust een zuinig gebruik van deze bronnen. We vragen van onze gasten om afval te scheiden en in licht en geluid rekening te houden met mens en dier. Net als het natuurkampeerterrein is dit gedeelte autoluw. De ruime parkeerplaats bevindt zich op loopafstand. 

Ook op dit mooie en gezellige terrein staat ons motto, 'wij zijn gast in de natuur', centraal.